De La Vali

Brandul De La Vali este o casă de modă de lux fondată de prietenele din copilărie Jana Sascha Haveman și Laura Castro în 2017. Inspirat de peisajele vibrante și atmosfera boemă a insulei Ibiza, De La Vali s-a impus rapid pe scena internațională a modei prin designurile sale unice și pline de viață. Iată câteva aspecte cheie despre acest brand:

  1. Origini și Fondatoare: De La Vali a fost fondat de Jana Sascha Haveman și Laura Castro, ambele având rădăcini în Ibiza, o insulă cunoscută pentru stilul său de viață liber și spiritul boem.
  2. Inspirație și Estetică: Brandul este profund influențat de stilul de viață și estetica insulei Ibiza. Aceasta se reflectă în designurile vibrante, fluide și ușor de purtat, care îmbină influențe boeme, vintage și moderne.
  3. Colecții și Produse: De La Vali este cunoscut pentru rochiile sale elegante, piesele de zi și de seară, care sunt adesea caracterizate de imprimeuri îndrăznețe, culori vibrante și croieli feminine. Fiecare colecție reflectă un mix de rafinament și spirit liber.
  4. Popularitate și Recunoaștere: De La Vali a câștigat rapid popularitate printre fashioniste și celebrități, fiind adesea prezentat în reviste de modă prestigioase și purtat de personalități cunoscute la diverse evenimente.
  5. Sustenabilitate: Într-o lume a modei tot mai conștientă de impactul asupra mediului, De La Vali a început să încorporeze practici sustenabile în procesele sale de producție, de la selectarea materialelor la metodele de fabricare.
  6. Distribuție și Disponibilitate: Produsele De La Vali sunt disponibile în magazine de lux și online, având o prezență globală. Brandul continuă să se extindă și să atragă un public divers prin estetica sa unică și angajamentul față de calitate.

De La Vali continuă să evolueze, rămânând fidelă rădăcinilor sale ibizene și oferind piese de modă care reflectă un stil de viață vibrant și liber.