Politica de retur

Potrivit art. 4 alin.1lit.b) Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta, in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii Produselor aveti dreptul de a denunta contractul de vanzare, de a returna produsele si de a primi inapoi contravaloarea acestora.

Produsele comandate pe site-ul nostru se pot returna si trebuie sa indeplinesca urmatoarele conditii:

 1. Introduceti produsul impreuna cu acest formular de retur de aici, in cutia in care s-a realizat expedierea.
 2. Produsul returnat trebuie sa fie expediat la adresa din comanda. In situatia in care expedierea se face catre o alta adresa, clientul va suporta costul de transport.
 3. Returneaza produsul pe care nu il mai doresti in aceeasi stare in care a fost livrat. Asta inseamna: probat, dar nepurtat, fara pete, fara urme de uzura sau rupturi, inclusiv cu accesorii si cutie. Etichetele sau elementele de autenticitate ale produselor trebuie sa fie intacte pentru ca produsul returnat sa fie receptionat si comercializat din nou.
 4. Produsele achizitionate din magazinul nostru online vor veni insotite de sigiliu. Deteriorarea sau inlaturarea sigiliului va duce la imposibilitatea de a returna produsul achizitionat.
 5. Produsul poate fi returnat gratuit in maxim 30 de zile calendaristice de la primirea acestuia.In situatia in care termenul de 30 zile este depasit, produsul nu va fi acceptat si se va returna destinatarului.
 6. Compania isi rezerva dreptul de a refuza returnarea acelor produse care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi, dar fara a ne limita la: lenjeria intima sau costume de baie, produse care nu prezinta eticheta de retur, produse a caror cutie protectoare a fost deteriorata sau lipseste, produse care prezinta urme de uzura, produse a caror etichete au fost indepartate, etc. Utilizatorul va fi informat, atunci cand va face achizitia fiecarui produs daca acesta este returnabil sau nu.
 7. Compania are obligatia de a rambursa contravaloarea produsului in termen de maxim 14 de zile de la denuntarea contractului, dar nu inainte de returnarea produsului. Prin exceptie, daca in urma returnarii Produsului se constata ca acesta a fost deteriorat si nu mai poate fi comercializat ca nou, compania isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produsului. De asemenea, compania poate refuza returnarea produsului daca nu este returnat in ambalajul original intact.
 8. Orice cheltuieli cu privire la livrarea retururilor neconforme, care sunt refuzate din cauza nerespectarii procedurii de retur, vor fi suportate de catre dumneavoastra.
 9. Cheltuielile cu privire la returnarea produselor aflate in perioada de garantie, dupa perioada de retur de 14 zile calendaristice, vor fi suportate de catre dumneavoastra.
 10. Daca renuntarea la cumparare se va face in mod repetat, atunci va fi considerata un abuz, iar Fashion Shop are dreptul de a nu mai accepta comenzi ulterioare.
 11. Aveti obligatia de a respecta pasii procedurii de retur, procedura explicata in formularul de retur livrat impreuna cu produsul.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri va rugam sa ne contactati numaul de telefon: 0747400200.

Formular de retur:

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.