Termeni si conditii

1.1. Pentru confortul dumneavoastra consideram ca este bine sa stabilim ca utilizarea site-ului este gratuită. Nu va va solicita niciun fel de plata pentru accesarea continutului sau a site-ului, de către companie.
1.2.Site-ul poate contine materiale sau spoturi publicitare.Acest aspect nu va obliga sa achizitionati produsele sau serviciile promovate. Continutul reclamelor afisate de terți nu intra in jurisdicția companiei.
1.3.Compania va depune toate eforturile,din punct de vedere comercial, pentru a asigura functionarea in parametri normali a site-ului.
1.4. Ne asumam dreptul de a face modificari/corectii ale inadvertentelor si erorilor de operare, de a modifica sau de a șterge informatiile de pe sIte, fara preaviz si fara notificare prealabila a cumparatorilor.

2.CONȚINUT
2.1 Site-ul este un magazin online, care inlcude prezentari si poze ale produselor comercializate de catre Fashion Shop SRL si preturile acestora. Utilizatorii pot achizitiona produse prin efectuarea unor comenzi online.
2.2. Continutul descris mai sus este inclus in cel putin una din urmatoarele categorii:
Continut propriu – in special dar fara a se limita la design-ul site-ului, texte suport, articole, comentarii (inclusiv angajatii sau colaboratorii acesteia), imagini, inregistrari audio sau video,
continutul unor furnizori terti – imagini ale marcilor inregistrate, imagini ale produselor, reclame, etc.
2.3. Continutul propriu existent in site este protejat prin drepturi de autor si prin drepturi asupra marcilor in conditiile legislative din Romania.

3. UTILIZAREA CONTINUTULUI.
3.1 In utilizarea normala aveți dreptul de a accesa continutul site-ului prin diverse echipamente de acces (computer, laptop, smartphone, tablete etc.) in scopul obtinerii de informatii sau achizitionarii de produse prin plasarea de comenzi.
3.2 Utilizarea comerciala a continutului si a continutului tertilor afisat in site este interzisa.
3.3 Utilizare comerciala (inclusiv, dar fara a se limita la afisarea continutului pe alte site-uri) este permisa in conditiile in care se furnizeaza sursa, cu link, si numai cu acordul Fashion Shop SRL.
Utilizari interzise privind Continutul
3.4 Compania isi rezerva dreptul de a face, atunci cand considera necesar, demersuri la autoritatile competente pentru a-si proteja interesele legale.
3.5 Este interzisa restrictionarea, prin orice modalitate tehnica, accesului altor persoane la continut (cu exceptia persoanelor care se afla sub directa dumneavoastra supraveghere si numai in masura in care acestia, sau prevederile legale aplicabile, permit o asemenea restrictionare). Este interzisa utilizarea de mijloace tehnice pentru modificarea, completarea, stergerea continutului. Este interzisa afisarea altui continut, in special, obscen, imoral, ilegal sau pornografic . Este interzisa utilizarea de mijloace tehnice pentru a face site-ul inutilizabil sau pentru a-i ingreuna utilizarea (atacuri cibernetice).

4. CARACTERUL INFORMATIV AL CONTINUTULUI
4.1 ATENTIE! Continutul are caracter informativ si de recomandare si nu unul de consultanta profesionala. Compania recomanda si sustine utilizarea continutului sau cunostintelor cuprinse in acesta ca scop informativ.
4.2 Imaginile si descrierile produselor din site au caracter de prezentare. Aspectul produselor reale poate fi diferit de cel prezentat in imagini. Culorile, textura materialului sau forma produselor pot fi diferite in functie de monitorul folosit, navigatorul de internet, sistemul de operare sau dispozitivul de pe care se acceseaza site-ul.

5. DESCRIEREA PRODUSELOR
5.1. Fashion Shop SRL publica pe site imagini si informatii despre produsele oferite spre vanzare, intr-o anumita perioada si doar in limita stocului disponibil.
52. Produsele publicate pe site sunt destinate numai uzului personal al Utilizatorului. Compania isi rezerva dreptul de a limita capacitatea de achizitionare a unor produse, la un moment dat, pentru anumiti utilizatori.
5.3. Pretul produselor prezentate pe site este exprimat in RON si include T.V.A. Pretul produselor este informativ. Compania nu garanteaza vanzarea produselor la preturile prevazute in Site decat in urma incheierii unui contract de vanzare. Pretul produselor nu include cheltuieli de transport.
5.4. Pentru a oferi o piata corecta, Fashion Shop SRL poate restrictiona numarul maxim de cumparaturi disponibile pentru un singur cumparator. Durata ofertei pentru fiecare produs este valabila pana la epuizarea stocului, cu exceptia situtiei in care durata este anuntata pe site.
5.5. Produsele achizitionate din magazinul nostru online vor veni insotite de sigiliu. Deteriorarea sau inlaturarea sigiliului va duce la imposibilitatea de a returna produsul achizitionat.