Despre noi

Cu o experienta de peste 20 de ani in aceasta industrie, ICON Romania exista in acest domeniu datorita iubirii pentru moda si stil. Interesul nostru principal sunt ideile și modul  în care  clientii si partenerii nostri sunt pusi sub acceasi umbrela pentru a avea parte de experiente noi si a fi multumiti impreuna.

Credem cu tarie ca aliura acestui domeniu “luxury fashion” nu a scazut niciodata, ba din contra este din ce in ce mai prezenta in societatea noastra contemporana. De aceea misiunea, viziunea si valorile noastre se  definesc si se concentreaza pe experienta clientilor si cultura noastra organizationala, acestea ghidand deciziile zilnice si practicile noastre.

Pentru ca dorim sa fim promotori ai schimbarii, dorim sa aducem experinta noastra din magazinele  “off-line” in magazinul nostru “on-line”. Provocam si impingem  limitele pentru a va oferi produse “luxury’ intr-un mod potrivit pentru lumea in care traim astazi si pentru viitor. Fara compromisuri. Fiecare decizie pe care o luam este un simbol al angajamentului nostrum de a defini cum arata viitorul modei si continuarea unui stil personal.